Je website op 1 met Impress webdesign

Woonkamer

WOONKAMER VERBOUWEN EN INRICHTEN NAAR PERSOONLIJKE WOONSTIJL

De woonkamer laat zien wie u bent

 

Een woonkamer verbouwen in Breda waar u heerlijk vertrouwd kunt ontspannen. Welke sfeer u met uw huis ook creëert, u wilt altijd het heerlijke gevoel van thuiskomen ervaren! Onze interieurspecialisten helpen u graag bij de inrichting van uw woonkamer met de vele meubels uit de collectie. Voor een sfeervolle plek, zodat u ook vol trots uw familie en vrienden kunt uitnodigen. Zorg bovendien voor een persoonlijke noot in uw huiskamer. Geef uw mooiste herinneringen bijvoorbeeld een bijzonder plekje. Zo maakt u uw woonkamer eigen, uniek en gezellig!

Het middelpunt van uw interieur

 

We brengen veel tijd door in en om het huis. Investeer daarom in een prettige woonomgeving. U kunt beter één keer iets goeds aanschaffen, dan dat u dat over een paar jaar weer moet doen. Bij Aannemer Breda vindt u voor elke woonstijl en budget passende meubelen voor in uw woonkamer. Hoogwaardige topmerken voor moderne woonstijlen zoals Leolux, Bert Plantagie en Rolf Benz. Maar ook trendy lifestyle merken als Henders en Hazel, Dutchbone en Trendhopper. De ruime collectie is duidelijk en overzichtelijk per stijl gepresenteerd. Kom langs en voel, beleef en ervaar onze meubels zelf!


Een woonkamer met een eigen uitstraling

 

Stem uw inrichting af op uw persoonlijke smaak en leefsituatie. Heeft u een druk en dynamisch leven? Laat uw woonkamer dan een bepaalde rust uitstralen. Met een paar stijlvolle designklassiekers als opvallende eyecatchers. Houd het verder overzichtelijk qua woonaccessoires. Heeft u specifieke wensen en behoeften voor uw woonkamer verbouwen? We passen graag onze meubels op uw persoonlijke smaak aan. Zo bepaalt u zelf de opstelling, maatvoering, kleur en het materiaal. Voor zowel een industriële als een landelijke woonkamer verbouwen, passend bij elk budget.

Volop inspiratie, woonideeën en advies

 

Bij Aannemer Breda presenteren we diverse woonkamers met de nieuwste opbergkasten, dressoirs, tv-meubels, boekenkasten, stoelen, fauteuils, banken en hoekbanken. Uiteraard gestyled met woonaccessoires volgens de laatste trends. Een complete sfeer die u eenvoudig thuis kunt creëren. Dankzij de betaalbare accessoires kunt u elk seizoen variëren! Wilt u weten of die hoekbank ook in uw huiskamer past? Of dat u beter kunt kiezen voor een moderne loungebank? Maak dan een afspraak voor persoonlijk interieuradvies. We geven tips en advies en kunnen zelfs uw woonkamer in 3D voor u visualiseren.

Neem contact met ons op voor een offerte voor jouw woonkamer!