Je website op 1 met Impress webdesign

Verbouwen

Verbouwen in Breda


Wilt u verbouwen in Breda en bent u op zoek naar ervaren en vakkundige timmerlieden. We verbouwen voornamelijk in de regio Breda in oude of nieuwe huizen. We plaatsen plafonds, wanden, installeren deuren en kozijnen. Vernieuwen complete dakconstructies, vervangen balklagen maar voeren ook ambachtelijk timmerwerk uit. 

Het plaatsen van een dakkapel is een goede manier om uw huis te voorzien van meer licht en meer leefruimte. Een donkere rommelzolder kan een mooie werkkamer of slaapkamer worden. Vooral als er kinderen op komst zijn, of als de tieners een eigen slaapkamer willen, kan een dakkapel uitkomst bieden. Wil je meer informatie over dakkapellen? Bekijk dan onze dakkapel pagina!


Renoveren in Breda


Renovatie is de manier om uw woning weer te laten voldoen aan de huidige kwaliteit- en comforteisen, maar ook om uw bezit in waarde toe te laten nemen! Om te voorkomen dat waardevermindering optreedt is het goed om te tijdig te signaleren of renovaties of groot onderhoud nodig is. Dit doet Aannemers Breda ook voor diverse Vereniging van Eigenaren (VVE).


Groen bouwen


Ook doet  Aannemer Breda aan groen bouwen. Groen betekent tegenwoordig vooral duurzaam. Het gebruik van duurzame materialen, scheiden van afval, isoleren en informeren moet een bijdrage leveren aan een beter milieu.

Duurzaam verbouwen in Breda betekent dat woningen, gebouwen en andere bouwwerken ontwikkeld en gebruikt worden met respect voor mens en milieu. Het gaat bij duurzaam verbouwen in Breda niet alleen om energiebesparing in huizen en gebouwen Door middel van verstrekken van informatie, hulp bij aanvraag subsidie helpen wij u hier graag bij. Groen bouwen heeft immers de toekomst


Slim verbouwen in Breda


Slim verbouwen in Breda. Het indelen van uw woning is het een uitdaging om uw beschikbare ruimte optimaal te benutten. 
Daarnaast moet het interieur een logische plek in de ruimte hebben, een geheel met de ruimte vormen en bewegingsvrijheid bieden. Dankzij de vele projecten hebben wij veel creatieve oplossingen voor het creëren van ruimte. 

Serre plaatsen in Breda


Aannemer Breda plaats een serre altijd op een plek waar de zon het meeste schijnt, zo kunt u er het meeste plezier uit halen. Denk dan aan het zuiden, het zuidwesten of het zuidoosten van de woning.
Zo benut het beste de zonne-energie. De zon maakt het al snel zo’n 6 graden warmer.

Vergunningen


Om te verbouwen in Bredais in veel gevallen een bouwvergunning vereist. Bijvoorbeeld bij een wijziging in de constructie van een woning. Of bij de bouw van een dakterras. Ook voor de verbouwing zelf moet u over vergunningen voor slopen, bouwliften en ontheffingen beschikken. Aannemer Breda weet precies welke vergunningen u nodig heeft. Wij nemen het proces graag voor u uit handen. Zodat er zo snel mogelijk met de verbouwing gestart kan worden

Vakkundig stucwerk


Aannemer Breda levert vakkundig stucwerk. Behang klaar of schilder klaar stucwerk maar ook restauratie stucwerk, in ons team zitten stukadoors die ornamenten plafonds kunnen na maken. Dit zijn plafonds zoals u ze kent in oude monumentale panden. Wij kunnen plafonds restaureren maar ook volledig kopiëren. Vakmanschap wat moeilijk te vinden is maar bij  Breda in Aannemer vind u deze vakmensen.