Je website op 1 met Impress webdesign

Ontmoet ons team

Wie zijn wij


Wij zijn een modern jong en ambitieus aannemers- en bouwbedrijf gevestigd in Breda . Aannemer Breda is een aannemer die zich richt op: verbouwen, renoveren en onderhoud van onroerend goed.

Wij zijn uw aannemer in Breda  voor het vernieuwen van een badkamer of keuken, een dakterras aanleggen, het plaatsen van een dakkapel, dakopbouw of uitbouw, tot het uitvoeren van schilder- of stucwerk en het installeren van centrale verwarming. Daarnaast zijn wij het aannemersbedrijf in Eindhoven voor de aanbouw aan uw huis.

Wij van Aannemer Eindhoven zijn een gespecialiseerd aannemers bedrijf in bijna alle vormen van verbouwen. Uw eisen en wensen vormen ons uitgangspunt. Wij werken als team samen en denken tot in de details met u mee. Aannemer Eindhoven zet kennis en ervaring in met één doel: het realiseren van uw wens met hoogstaande kwaliteit. Waar mogelijk en gewenst kiezen we voor duurzame oplossingen. We maken gebruik van duurzame bouwmaterialen en kiezen vaak voor aanvullende duurzame energievoorzieningen en besparingsmethoden.

Ontmoet ons team!