Je website op 1 met Impress webdesign

Keuken

  Keuken plaatsen met Aannemer Breda

Laat uw keuken verbouwen door Aannemer Breda u bent altijd verzekerd zijn van een uniek resultaat. Dat is wat u van ons mag verwachten. Gaat u uw keuken verbouwen? Laat u dan eerst inspireren door de mogelijkheden op het gebied van stijlen, kleuren en materialen. Uiteindelijk kiest u natuurlijk zelf de stijl die het beste bij u en uw woonruimte past. Aannemer Eindhoven plaatst de keuken het naar uw wensen.

 

LANDELIJKE KEUKEN VERBOUWEN

Maak van uw keukenruimte het nostalgische centrum van het huis! Kenmerkend aan de landelijke keuken zijn houten kaderkasten en planken met potten, pannen, flesjes en kookboeken. Het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en graniet gecombineerd met warme kleuren zoals grijs en bruin geven u het ultieme gevoel van een landhuiskeuken. Altijd een warm welkom!

MODERNE KEUKEN VERBOUWEN

Een Zwitsers zakmes, met verborgen functies en opbergruimtes: de moderne keuken is zowel functioneel als een lust voor het oog. Strakke belijningen en hypermoderne keukenapparatuur. Glanzende frontjes gecombineerd met houttinten, wit of een zandkleur. Kortom, een serene en overzichtelijke ruimte die uitnodigt om uren in door te brengen. Meer inspiratie? Bekijk het complete aanbod moderne keukens.

LUXE DESIGN KEUKEN VERBOUWEN

Pure luxe. Door het gebruik van speciale materialen zoals glas of RVS en de toevoeging van technische snufjes straalt de design keuken klasse uit. Hoogwaardig strak verwerkte inbouwapparatuur maakt koken nóg leuker. Bescheiden kleuren zoals zwart, wit en grijstinten geven de ruimte een exclusieve uitstraling, passend bij uw design woonkamer.

Voordelen van keuken renoveren

Een groot voordeel van een keukenrenovatie of keuken verbouwen vaak goedkoper is dan een nieuwe keuken plaatsen. En hoewel een keukenrenovatie niet zoveel kost, krijgt een keuken wel een compleet nieuwe ‘look’. Voor wie graag een nieuwe keuken wil, maar niet het budget heeft om een nieuwe keuken te kopen, is keukenrenovatie of keuken verbouwen een perfecte optie!

Een ander voordeel is een waardestijging van je huis. Omdat een keukenrenovatie minder kost dan het plaatsen van een nieuwe keuken, is het mogelijk dat je huis een grote waardestijging krijgt door een keukenrenovatie. Dit is echter van een aantal factoren afhankelijk, zoals de indeling van de keuken en de omvang van de keukenrenovatie. Onze experts bekijken samen met jou de verschillende opties tussen keukenrenovatie, keuken verbouwen en een nieuwe keuken plaatsen en kiezen een oplossing op maat.

Keuken renoveren: slim of onverstandig

Is het verstandig om een keuken te renoveren of is een nieuwe keuken een betere optie? Wij zetten we de voor- en nadelen voor je op een rij. Vaak merken wij dat klanten die in eerste instantie denken aan een grondige keukenrenovatie toch voor een nieuwe keuken kiezen. Dit hangt echter volledig van de situatie af.

Nadelen van keuken renoveren

Er kleven een paar nadelen aan een keukenrenovatie. Ten eerste is de indeling van een keuken moeilijk te wijzigen. Het is wel mogelijk, maar dit betekent dat de kosten stijgen. Hierdoor krimpt de marge tussen een keukenrenovatie en een nieuwe keuken. In dat geval raden wij klanten altijd aan om voor een nieuwe keuken te kiezen.

Heb je vragen over keuken renovatie?

Om het overzichtelijk te maken voor je, hebben we enkele belangrijke vragen onder elkaar gezet:

  • – Is de huidige staat van mijn keuken goed?
  • – Wat wil ik veranderen aan mijn keuken?

Als de staat van de keuken goed is en je wilt enkel wat cosmetische wijzigingen doorvoeren, dan is een keukenrenovatie of keuken verbouwen een goede optie.

Weet je nog niet zeker of een keukenrenovatie iets voor jou is? Of weet je niet of de voordelen van een keuken renoveren zwaarder wegen dan de nadelen? Neem dan contact met Aannemer Breda op en wij helpen je graag!

Neem contact met ons op voor een plaasten voor jouw nieuwe keuken!