Je website op 1 met Impress webdesign

Badkamer

 Badkamer verbouwen. Eindeloos veel mogelijkheden

 


Wilt u uw badkamer verbouwen inBreda? Bent u enkel op zoek naar losse badkamerelementen? Of wilt u uw huidige badkamer laten renoveren? Leg ons gerust al uw ideeën en wensen voor. We helpen u graag. Ondertussen zorgen we voor de nodige inspiratie qua stijlen, kleuren en materialen. Een kleine greep uit de mogelijkheden.

DE KLASSIEKE BADKAMER VERBOUWEN

 

Bij de klassieke badkamer denkt u mogelijk meteen aan grote landhuizen of boerderijen. De klassieke badkamer combineert hedendaags comfort met nostalgische details. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het bekende bad op pootjes, zwart-wit geblokte tegels, verchroomde buizen, een wastafel van graniet of terrazzo en grote goud- of koperkleurige kranen. Wij voorzien uw klassieke badkamer bovendien van alle gemakken.

DE LANDELIJKE BADKAMER VERBOUWEN

 

Kenmerkend voor de landelijke badkamer is de warme en rustige uitstraling. Om deze sfeer te creëren wordt er veelvuldig gewerkt met natuurlijke, robuuste materialen, zoals natuursteen en hout. Ook qua kleurpalet kunt u denken aan natuurlijke kleuren: romig wit, aardetinten, zandkleuren en zachte pasteltinten. U kunt werken met tegels, maar ook een houten lambrisering past perfect binnen het plaatje van de landelijke badkamer, evenals bijvoorbeeld een losstaand bad meubel. Benieuwd hoe dat eruit kan komen te zien? Vraag een gratis offerte aan!

DE MODERNE BADKAMER VERBOUWEN

 

Minimalistisch met strakke lijnen, het vormt de basis van veel moderne badkamers. Materialen als natuursteen, glas, chroom en RVS creëren een prettige uitstraling die ervoor zorgt dat u zich aan het einde van de dag heerlijk kunt ontspannen. De moderne badkamer is  daarnaast dé plek die voorzien kan worden van allerlei technische hoogstandjes. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een toilet met koolstoffilter voor directe zuivering van de lucht, tegels en drains met LED-verlichting en vloerverwarming. Het kleurgebruik kunt u in de moderne badkamer geheel naar eigen smaak invullen.

DE LUXE BADKAMER

 

Met de luxe badkamer maakt u de ruimte tot uw eigen wellness resort. Voor het creëren van deze sfeer hoeft u geen hele grote badkamerruimte te hebben. De luxe badkamer is natuurlijk dé plek om te voorzien van allerhande technische hoogstandjes. Denk bij de inrichting aan een sunshower, infrarood sauna of zelfs whirlpool. Daarnaast kunnen beeld- en geluidsapparatuur (bijvoorbeeld Wiipod) op strakke wijze in het design worden geïntegreerd.

 En altijd een slimme oplossing!

 

Bij AannemerBreda denken we graag mee over slimme oplossingen. We denken in mogelijkheden, niet in beperkingen. Ook in een kleine badkamerruimte kunnen we uw wensen realiseren. Door te kiezen voor slimme badkamermeubels zoals multifunctionele kasten. Door in de hoogte te werken. Door bijvoorbeeld te werken met een glazen douchewand die onopvallend in het ruimteconcept wordt opgenomen. Kortom, elke centimeter van de ruimte wordt benut.

Inspiratie, ontwerp en installatie

 

Heeft u inmiddels al een idee in welke stijl u uw nieuwe badkamer graag ziet? Laat u vooral inspireren door Aannemer Breda. Zo krijgt u informatie over de laatste trends, slimme vormgeving, de nieuwste technische snufjes en badkamermeubels én bekijkt u de badkamers van de tevreden klanten die u voorgingen. Laat uw badkamer verbouwen door Aannemer Breda.

Neem contact met ons op voor een offerte voor jouw badkamer!