Heb je het helemaal gehad met die saaie kleuren muur of dat ene printje op het behang in je slaapkamer? Tijd voor verandering! Je zal al snel zien dat alleen door het vervangen van het behang of je muren een nieuw likje verf te geven dat de ruimte een hele nieuwe uitstraling krijgt. Zo wordt het weer een fijne ruimte om in rond te hangen.

Vraag een aannemer

Heb je geen idee hoe je zelf behang moet aanbrengen of ben je hier niet zo handig in? geen probleem! Je kan altijd gewoon een aannemer inhuren natuurlijk. zij zullen jou dan helpen bij het verven van je muren of het behangen. Zo zien je muren er straks weer als nieuw uit.

Behangtrends van 2019
Maar hoe welke kleuren of printjes ga je nu gebruiken? en wat is de nieuwe trend voor dit jaar? wij heb ben voor een aantal nieuwe trends opgeschreven hieronder.

MOEDER NATUUR
We zien steeds vaker natuurtintjes terug in het huishouden, ook dit jaar zal dit steeds meer aan de orde komen. groen is helemaal in! natuurlijke materialen als hout en steen staan centraal en vormen de basis van de natuur. Daarnaast kan je ook nog spelen met bloemen of blaadjes op het behang.

GEK OP BLOEMEN
Dat spelen met bloemen zien we ook steeds vaker terug. Je muur valt zo goed op en laat de ruimte helemaal tot leven komen. maar behang hier niet te veel muren mee, dan wordt het net iets te druk in de ruimte! Laat 1 muur er helemaal uitspringen.

SPEEL MET VORMPJES
Ook de vormpjes en figuren doen het goed in huis. We zien het overal terug, zo dus ook in het behang. dat een muur gezien mag worden, wordt met deze printjes wel duidelijk. Hoe gekker de vormen hoe beter. zo geef je de ruimte een echte speelse sfeer en houdt je tegelijk ook heel modern.